image-preloader

RESTONĀNS

ĒDIENKARTE

ANTIPASTI

UZKODAS

  • ANTIPASTI PER VINO

    20 €
    Prosciutto crudo, salame Milano, chorizo, Grana Padano, grissini, marinētas sēnes, saulē kaltēti tomāti, artišoki, kaperi, olīvas
  • PIATTO CON FORMAGGI

    20 €
    Sieru izlase, grissini, ievārījums, rieksti, ogas
  • CARPACCIO DI MANZO

    15 €
    Liellopa carpaccio ar sēņu un rikotas siera mussu
  • FILETTO DI TROTTA MARINATO IN SALE

    15 €
    Sālīta foreles fileja ar koriandra aioli mērci, marinētiem āboliem, gurķu crudite un rudzu čipsiemo
  • CAPESANTE CON SALSA DI MELA COTOGNA

    17 €
    Jūras ķemmītes ar cidoniju mērci, uzpūstiem miežiem un grilētu cukīni
  • BURRATA “GIARDINO”

    13 €
    Burrata ar griķu popkornu, vīģēm un aveņu balsamico
  • CAPRESE

    10 €
    Svaigais siers Mozzarella Buffalo ar tomātiem, rukolu un bazilika pesto
  • INSALATA CON GAMBERI

    15 €
    Spinātu salāti ar garnelēm, avokado un paipalu olām
  • INSALATA CON ZUCCA E MIRTILLI ROSSI

    13 €
    Siltie salāti ar ceptu ķirbi, brūklenēm, kazas sieru, mandelēm, kraukšķīgām kvinojas sēklām, un kaņepju eļļu
  • CESAR SALAD

    15 €
    Klasiskie Cēzara salāti ar vistu vai garnelēm
ZUPPE

ZUPAS

  • ZUPPA CREMA DI ZUCCA

    10€
    Ķirbju krēmzupa ar karamelizētiem āboliem un ķirbju sēklām
  • ZUPPA CON FUNGHI

    12€
    Meža sēņu zupa ar kartupeļu fondantu un skābo krējumu
  • ZUPPA CON POLLO E PASTA FATTA IN CASA

    12€
    Vistas zupa ar mājas nūdelēm
PRIMI PIATTI

PASTAS UN RISOTO

  • PASTA CON POLPO

    18 €
    ar astoņkāji un spinātiem, ķiploku mērcē
  • PASTA AL TARTUFO

    22 €
    ar trifelēm un Parmigiano sieru, saldā krējuma mērcē
  • PASTA ALLA BOLOGNESE

    14 €
    Gaļas ragū ar tomātiem, sīpoliem, seleriju
  • SPAGHETTI ALLA CARBONARA

    14 €
    ar olas dzeltenumu, saldo krējumu, Parmigiano sieru, Guanciale
  • PASTA DI SEGALE CON FUNGHI

    16 €
    Rudzu pasta ar meža sēnēm
  • PASTA DI SEGALE CON CAPRIOLO

    18 €
    Rudzu pasta ar stirnas ragū
  • RISOTTO DI TARTUFO

    22 €
    Risoto ar trifelēm
  • RISOTTO CON ARAGOSTA

    18 €
    ar omāru biska mērci
  • RISOTTO CON GAMBERI

    16 €
    ar garnelēm un zaļajiem zirnīšiem
SECONDI PIATTI

PAMATĒDIENI

  • FILETTO D’ANATRA CON PUREA DI ZUCCA

    20 €
    Pīles fileja ar ķirbju biezeni, grilētu Sicīlijas plūmi un sarkanvīna mērci
  • BISTECCA DI AGNELLO CON VERDURE GRIGLIATE

    22 €
    Jēra gaļas rump steiks ar grilētiem dārzeņiem un jogurta mērci
  • PETTO DI POLLO CON PISTACCHIO

    20 €
    Vistas fileja panējumā ar pistāciju pildījumu, kartupeļu biezeni un piparmētru mērci
  • ENTRECOTE CON SALSA AL PEPE VERDE

    30 €
    Liellopa antrekots ar zaļo piparu mērci
  • BISTECA DI CERVO CON BARBABIETOLA E MIRTILLI ROSSI

    25 €
    Brieža steiks ar bietēm un sarkanvīna – dzērveņu mērci
  • ROLLE DI PESCE PERSICO

    20 €
    Zandarta filejas ballotine ar jūras aļģēm, rikotas sieru un ziedkāpostu kuskusu
  • SALMONE CON RISO AL COCCO

    20 €
    Lasis ar kokosriekstu pienā tvaicētiem jasmīna rīsiem, zaļajiem zirnīšiem un marakujas – chilli mērci
  • POLPO GRIGLIATO

    25 €
    Grilēts astoņkājis ar bulgura tabule
I NOSTRI DOLCI

DESERTI

  • PAN DI SPAGNA CON PISTACCHIO E CIOCCOLATO BIANCO

    10 €
    Pistāciju biskvīts ar baltās šokolādes mussu un smiltsērkšķu sorbertu
  • SOUFFLĖ DI PANE DI SEGALE E SALSA ALLA VANIGLIA

    9 €
    Rudzu maizes suflē ar vaniļas mērci un brūkleņu sorbertu

REZERVĀCIJAS

Rezervēt Galdu
Kontaktinformācija